WERKEN BIJ STADSKLOOSTER DORDT: samen werken aan een unieke ervaring voor onze gasten

Vacatures

Om onze gasten met een unieke ervaring rijker weer naar huis te laten gaan, zijn we op zoek naar collega’s. We hebben op dit moment de volgende vacatures (klik op de link voor de vacatureomschrijving):

Maak kennis met Stadsklooster Dordt: een unieke ervaring in de historische stad Dordrecht.
Voor onze gasten én voor onze medewerkers. We openen eind september 2023 onze deuren.
Vanaf dat moment verwelkomen we onze eerste hostel- en restaurantgasten. Doen we dat samen met jou? 

Stadsklooster Dordt is te vinden aan de Vriesestraat in Dordrecht. In een historisch gebouw met moderne faciliteiten en een warme sfeer.
Die warme sfeer wordt een begrip voor onze organisatie, als het aan ons ligt. Om onze gasten met dát gevoel en een unieke ervaring rijker weer
naar huis te laten gaan, zijn we op zoek naar collega’s.  

Werken bij Stadsklooster Dordt betekent meewerken en -bouwen aan een nieuwe organisatie in het hartje van Dordt. We doen het allemaal net even anders dan anders. Onze hostelgasten overnachten in een Pod. En in ons restaurant Aan Tafel ‘eten we wat de pot schaft’. Gasten nemen plaats in de kerkbanken aan onze lange tafels voor een lekkere maaltijd en een spontane ontmoeting met anderen. Onze kok bereidt dagelijks verschillende maaltijden.
Die serveren we aan tafel.  In het kloostercafé en op ons terras genieten onze gasten van een hapje en een drankje.

Als je bij ons komt werken, dan word je onderdeel van een nieuw team dat samen de handen uit de mouwen steekt.
Samen met jouw collega’s zorg je er voor dat onze gasten zich thuis voelen. Je kunt rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Functioneer je goed?
Dan kun je al snel je handtekening zetten onder een vast contract.  

We zijn een flexibele werkgever: werk-privé balans is belangrijk en we denken graag met je mee. Die flexibiliteit verwachten we ook van jou.
Sommige delen van het jaar zijn nu eenmaal drukker dan andere. We zijn op zoek naar mensen die in díe tijden bereid zijn om met elkaar de
schouders eronder te zetten. We houden van eigen initiatief. Zie je iets dat anders of beter kan? Dan krijg je de ruimte om hiermee aan de slag te gaan.
We houden ook van dingen samen doen. We werken actief aan team-building en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers. 
We werken vanuit een christelijke visie. Je hoeft geen christen zijn om bij ons te werken. We vragen wel respect voor onze visie.  

Wil jij samen met ons werken aan een unieke ervaring voor onze gasten? Dan nodigen we je graag uit voor een gesprek. Welkom bij Stadsklooster Dordt! 

Stadsklooster Dordt: een unieke ervaring in een historische stad. Ons aanbod:  

  • Overnacht in een pod 
  • Overnacht in een kamer 
  • Retraitecentrum 
  • Restaurant Aan Tafel  
  • Multifunctionele vergaderruimte   
  • Muziekstudio

Daarom Stadsklooster Dordt

Unieke ervaring

Voel je welkom in ons stadsklooster.
Zo bijzonder was jouw stedentrip nog nooit.

Jezelf zijn

Iedereen is welkom. Kom je voor een nachtje rust? Wil je de stad ontdekken? Of kom je alleen voor een bezoek aan ons restaurant Aan Tafel? Waar je ook voor kiest: wij staan voor je klaar.

Ontmoeting & ontspanning

Kom tot rust. Ontmoet andere reizigers in onze gezamenlijke ruimtes. We maken jouw bezoek tot een ervaring om nooit meer te vergeten.

Volg ons op Instagram @stadskloosterdordt