Draai jij je hand niet om, om snel iets te regelen? Ben jij een manusje-van-alles? Bij Stadsklooster Dordt krijg je de kans mee te bouwen aan een unieke plek in Dordrecht. Wil jij je inzetten voor een unieke ervaring voor onze gasten? 

Dit ga je doen

  • Als medewerker huishouding ben jij degene die achter de schermen zorgt dat alles in orde is.  Je bent verantwoordelijk voor het klaarmaken van de gastenkamers en de pods (bedden opmaken, stofzuigen, aanvullen verblijfsartikelen etc).
  • Je verzorgt en reinigt de algemene gasten- en bedrijfsruimtes. 
  • Je zorgt ervoor dat alles werkt en voert kleine reparaties uit indien nodig (vervangen lampen e.d.) 
  • Je ondersteunt collega’s bij zaken als interne verhuizingen, aanbrengen van (seizoens)versiering of het inrichten van ruimtes. 

Dit vragen we van je 

  • Je hebt werkervaring in een vergelijkbare functie óf minimaal MBO 2 werk en denkniveau. 
  • Je bent bereid om alles aan te pakken en maakt zaken af. 
  • Je werkt gestructureerd en doelgericht. Je bent in staat om te plannen en organiseren. 
  • Je bent gericht op het leveren van kwaliteit en bent in staat te corrigeren als die ontoereikend is. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen. 
  • Je bent bereid om flexibele diensten te draaien, van maandag tot en met zondag, ook op feestdagen

Dit bieden wij 

Als je bij ons komt werken, dan word je onderdeel van een nieuw team dat samen de handen uit de mouwen steekt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen. Je kunt rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Functioneer je goed? Dan kun je al snel je handtekening zetten onder een vast contract.   

Salariëring is volgens de CAO Horeca en afhankelijk van je specifieke ervaring in deze functie.

Solliciteren? 

Wil jij samen met ons werken aan een unieke ervaring voor onze gasten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je sollicitatie kun je sturen naar: info@stadskloosterdordt.nl 

Wij zijn Stadsklooster Dordt 

Stadsklooster Dordt is een unieke ervaring.
Voor onze gasten én voor onze medewerkers. We zijn gevestigd in een historisch gebouw met moderne faciliteiten en een warme sfeer. Die warme sfeer wordt een begrip voor onze organisatie, als het aan ons ligt. Werken bij Stadsklooster Dordt betekent meewerken en bouwen aan een nieuwe organisatie in het hartje van Dordt. Als we op volle kracht zijn, bestaat het team uit 18 tot 20 mensen. 

We doen het allemaal net even anders dan anders.
Onze hostelgasten overnachten in een Pod. En in ons restaurant Aan Tafel ‘eten we wat de pot schaft’. Gasten nemen plaats in de kerkbanken aan onze lange tafels voor een lekkere maaltijd en een spontane ontmoeting met anderen. Onze chef-kok bereidt dagelijks verschillende maaltijden. Die serveren we aan tafel.   

We zijn een flexibele werkgever
Werk-privé balans is belangrijk en we denken graag met je mee. Die flexibiliteit verwachten we ook van jou. Sommige delen van het jaar zijn nu eenmaal drukker dan andere. We zijn op zoek naar mensen die in die tijden bereid zijn om met elkaar de schouders eronder te zetten. We houden van eigen initiatief. Zie je iets dat anders of beter kan? Dan krijg je de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. We houden ook van dingen samen doen. We werken actief aan team-building en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.