Vrijwilliger bij Stadsklooster Dordt?

Ben je iemand die graag de handen uit de mouwen steekt? Geef je graag handen en voeten aan je geloof? Bij Stadsklooster Dordt krijg je de kans mee te bouwen aan een unieke plek in Dordrecht. Wil jij je inzetten zodat gasten van het Stadsklooster kunnen ‘thuiskomen’?  We zoeken vrijwilligers voor de rol van gastheer of gastvrouw, kapelcoördinator en worshipbegeleider. 

  • Gastheer of gastvrouw

Als gastheer of gastvrouw ben je beschikbaar voor gasten van het Stadsklooster om uitleg te geven over de kapel en gasten daarvoor uit te nodigen. Daarnaast ben je beschikbaar voor een praatje in het café of restaurant. 

  • Kapelcoördinator/worshipbegeleider

Als kapelcoördinator zorg je dat je er dagelijkse bezetting is van de kapel. Daarnaast zijn we op zoek naar muzikanten en/of zangers die worship-momenten kunnen verzorgen in de kapel. 

Interesse? 

Wil jij je vrijwillig inzetten om samen met ons te werken aan een unieke ervaring voor de gasten van het Stadsklooster? Dan nodigen we je van harte uit je op te geven als vrijwilliger. Stuur een bericht naar Rob Veenstra-van Amerongen, manager Stadsklooster Dordt: rob@stadskloosterdordt.nl 

Wij zijn Stadsklooster Dordt 

Stadsklooster Dordt is een unieke ervaring.
Voor onze gasten én voor onze medewerkers en vrijwilligers. We zijn gevestigd in een historisch gebouw met moderne faciliteiten en een warme sfeer. Die warme sfeer wordt een begrip voor onze organisatie, als het aan ons ligt. 

We doen het allemaal net even anders dan anders.
Onze hostelgasten overnachten in een Pod. En in ons restaurant Aan Tafel ‘eten we wat de pot schaft’. Gasten nemen plaats in de kerkbanken aan onze lange tafels voor een lekkere maaltijd en een spontane ontmoeting met anderen.