Ben jij een leerlingkok met een passie voor lekker en gezellig eten? Bij Stadsklooster Dordt krijg je de kans mee te bouwen aan een unieke plek in Dordrecht. Wil jij je inzetten voor een unieke ervaring voor onze gasten? 

Dit ga je doen

  • Als leerlingkok werk je onder de zelfstandige kok. Je bent verantwoordelijk voor het (voor)bereiden van gerechten en het klaarzetten van (hulp)middelen. Je werkt volgens vaste instructies of op aanwijzing van de zelfstandige kok.  
  • Dagelijks draag je bij aan het verzorgen van de avond-maaltijd voor restaurant ‘Aan Tafel’ ten behoeve van de hotelgasten van het Stadsklooster en de eventueel geboekte lunches voor groepen. Tot slot is er een kleine kaart voor het café en bij goed weer voor het terras.
  • Je helpt mee bij het ontvangen en opslaan van voorraad en beoordelen van kwaliteit (versheid/houdbaarheid) van te gebruiken producten. 

Dit vragen we van je 

  • Je staat ingeschreven of gaat je inschrijven voor een relevante opleiding, of je hebt al enige werkervaring in een vergelijkbare functie in de keuken. 
  • Je bent leergierig en staat open voor feedback
  • Je bent bereid om dingen aan te pakken , je bent doelgericht en kunt omgaan met stress.  
  • Je bent beschikbaar om flexibele diensten te draaien, van maandag tot en met zondag, ook op feestdagen

Dit bieden wij 

Als je bij ons komt werken, dan word je onderdeel van een nieuw team dat samen de handen uit de mouwen steekt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen. Je kunt rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Functioneer je goed? Dan kun je al snel je handtekening zetten onder een vast contract.   

Salariëring is volgens de CAO Horeca en afhankelijk van je specifieke ervaring in deze functie.

Solliciteren? 

Wil jij samen met ons werken aan een unieke ervaring voor onze gasten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je sollicitatie kun je sturen naar: info@stadskloosterdordt.nl

Wij zijn Stadsklooster Dordt 

Stadsklooster Dordt is een unieke ervaring.
Voor onze gasten én voor onze medewerkers. We zijn gevestigd in een historisch gebouw met moderne faciliteiten en een warme sfeer. Die warme sfeer wordt een begrip voor onze organisatie, als het aan ons ligt. Werken bij Stadsklooster Dordt betekent meewerken en bouwen aan een nieuwe organisatie in het hartje van Dordt. Als we op volle kracht zijn, bestaat het team uit 18 tot 20 mensen. 

We doen het allemaal net even anders dan anders.
Onze hostelgasten overnachten in een Pod. En in ons restaurant Aan Tafel ‘eten we wat de pot schaft’. Gasten nemen plaats in de kerkbanken aan onze lange tafels voor een lekkere maaltijd en een spontane ontmoeting met anderen. Onze chef-kok bereidt dagelijks verschillende maaltijden. Die serveren we aan tafel.   

We zijn een flexibele werkgever
Werk-privé balans is belangrijk en we denken graag met je mee. Die flexibiliteit verwachten we ook van jou. Sommige delen van het jaar zijn nu eenmaal drukker dan andere. We zijn op zoek naar mensen die in die tijden bereid zijn om met elkaar de schouders eronder te zetten. We houden van eigen initiatief. Zie je iets dat anders of beter kan? Dan krijg je de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. We houden ook van dingen samen doen. We werken actief aan team-building en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.