BOEK JE VERBLIJF IN

Stadsklooster Dordt

Op zoek naar een bijzondere ervaring in Dordrecht? Stadsklooster Dordt biedt je een unieke ervaring in een historische stad.

Gezellig uit eten en vrienden maken aan tafel:

SCHUIF BIJ ONS AAN TAFEL

Inclusief 1 drankje en gratis tafelwater!

Zoe je een voordelige en gezellige manier van dineren? Schuif bij ons aan tafel en geniet van een drie-gangen-diner inclusief een drankje en gratis tafelwater voor €20,55. Heerlijk eten en nieuwe vrienden maken aan tafel. Welkom!

Kom lekker bij ons lunchen

RESERVEER VOOR LUNCH IN ons CAFé

Inclusief gratis tafelwater!

We hebben een heerlijke lunchkaart in Stadsklooster Dordt. Welkom tussen 12 uur en 15 uur.

Goedkoop overnachten in Dordrecht:

kies voor een comfortabele Pod

Inclusief ontbijt!

Zoek je een goedkope manier van overnachten? Dan kies je voor ons hostel en slaap je in een Pod. Dat betekent rustig en comfortabel slapen. Wel zo fijn, als je alleen reist. Privacy nodig? Sluit de verduisterende gordijnen en zet de LED-verlichting aan. Voor mensen die samen reizen hebben we dubbele Pods.

Sfeervol overnachten in Dordrecht:

kies voor een knusse hotelkamer

Inclusief ontbijt!

Ben je op zoek naar iets meer luxe? Kies dan voor een knusse, sfeervolle hotelkamer. Klim het trapje op naar boven en slaap onder de balken van ons historische gebouw. De kamers zijn gezellig ingericht en door hun slimme ontwerp enorm functioneel. Uiteraard is jouw kamer van alle gemakken voorzien, met eigen douche en toilet.

Stedentrip Dordrecht

Ben je op stedentrip in Dordrecht en wil je meer van de stad zien? Onze eigen Dordtoloog Eric de Lange neemt je mee door Dordrecht en leidt je op een aansprekende manier door de geschiedenis van de oudste stad van Holland.

Daarom Stadsklooster Dordt

Unieke ervaring

Voel je welkom in ons stadsklooster.
Zo bijzonder was jouw stedentrip nog nooit.

Jezelf zijn

Iedereen is welkom. Kom je voor een nachtje rust? Wil je de stad ontdekken? Of kom je alleen voor een bezoek aan ons restaurant Aan Tafel? Waar je ook voor kiest: wij staan voor je klaar.

Ontmoeting & ontspanning

Kom tot rust. Ontmoet andere reizigers in onze gezamenlijke ruimtes. We maken jouw bezoek tot een ervaring om nooit meer te vergeten.

Volg ons op Instagram @stadskloosterdordt