Hou je van mensen en gezelligheid? Maak je graag een praatje én een drankje? Bij Stadsklooster Dordt krijg je de kans mee te bouwen aan een unieke plek in Dordrecht. Wil jij je inzetten voor een unieke ervaring voor onze gasten? 

Dit ga je doen

 • Als Barkeeper zorg je voor een gastvrije ontvangst van de gasten. Jij bent ons visitekaartje. Je bent verantwoordelijk voor het bereiden en serveren van (alcoholische) dranken en het afrekenen ervan. 
 • Als barkeeper bedien je het café en voorzie je in de dranken voor het restaurant. Daarnaast is het seizoensgebonden het terras geopend.  
 • Met jouw ervaring zorg je ervoor dat niemand iets te kort en voorzie je gasten van goede drank adviezen. 
 • Daarnaast verzorg je de voorraad van de bar en zorg je dat deze er representatief en schoon uitziet. 
 • We zijn een klein team en verdelen daarom ook een aantal werkzaamheden over verschillende functies. Als Barkeeper/Front-office medewerker ben je daarom ook verantwoordelijk voor onze front-office. Onze gasten checken in aan jouw bar in het café. Jij zorgt met je team voor een zo soepel mogelijk verloop van de incheckprocedure.

Dit vragen we van je 

 • Je hebt werkervaring achter de bar of een horeca-opleiding, minimaal MBO 3 4 werk- en denkniveau. 
 • Je hebt inzicht in de voorschriften op het gebied van veiligheid en (sociale) hygiëne. 
 • Je bent vriendelijk en benaderbaar en straalt plezier uit bij het uitvoeren van je werk.
 • Je werkt gestructureerd, bent stressbestendig en je hebt een pro-actieve houding.  
 • Je bent mede verantwoordelijk voor het meebrengen van een gezellige werkhouding passend bij de sfeer van het Stadsklooster.
 • Je bent gericht op het leveren van kwaliteit en bent in staat te corrigeren als die ontoereikend is. Je bent creatief in het bedenken van oplossingen. 
 • Je bent bereid om flexibele diensten te draaien, van maandag tot en met zondag, ook op feestdagen

Dit bieden wij 

Als je bij ons komt werken, dan word je onderdeel van een nieuw team dat samen de handen uit de mouwen steekt. Samen met jouw collega’s zorg je ervoor dat onze gasten zich thuis voelen. Je kunt rekenen op goede, persoonlijke begeleiding. Functioneer je goed? Dan kun je al snel je handtekening zetten onder een vast contract.   

Salariëring is volgens de CAO Horeca en afhankelijk van je specifieke ervaring in deze functie.

Solliciteren? 

Wil jij samen met ons werken aan een unieke ervaring voor onze gasten? Dan nodigen we je van harte uit te solliciteren. Je sollicitatie kun je sturen naar: info@stadskloosterdordt.nl 

Wij zijn Stadsklooster Dordt 

Stadsklooster Dordt is een unieke ervaring.
Voor onze gasten én voor onze medewerkers. We zijn gevestigd in een historisch gebouw met moderne faciliteiten en een warme sfeer. Die warme sfeer wordt een begrip voor onze organisatie, als het aan ons ligt. Werken bij Stadsklooster Dordt betekent meewerken en bouwen aan een nieuwe organisatie in het hartje van Dordt. Als we op volle kracht zijn, bestaat het team uit 18 tot 20 mensen. 

We doen het allemaal net even anders dan anders.
Onze hostelgasten overnachten in een Pod. En in ons restaurant Aan Tafel ‘eten we wat de pot schaft’. Gasten nemen plaats in de kerkbanken aan onze lange tafels voor een lekkere maaltijd en een spontane ontmoeting met anderen. Onze chef-kok bereidt dagelijks verschillende maaltijden. Die serveren we aan tafel.   

We zijn een flexibele werkgever
Werk-privé balans is belangrijk en we denken graag met je mee. Die flexibiliteit verwachten we ook van jou. Sommige delen van het jaar zijn nu eenmaal drukker dan andere. We zijn op zoek naar mensen die in die tijden bereid zijn om met elkaar de schouders eronder te zetten. We houden van eigen initiatief. Zie je iets dat anders of beter kan? Dan krijg je de ruimte om hiermee aan de slag te gaan. We houden ook van dingen samen doen. We werken actief aan team-building en de persoonlijke ontwikkeling van onze medewerkers.